vineri, 18 mai 2007

Ficatei de pasare la cuptor




Attached Image


Ingrediente:
-3-4 cepe potrivite, un pachet ficatei de pui (1/2 kg), ulei, sare, piper


Ceapa si usturoiul le-am tocat marunt: le-am pus intr-un vas de iena si am turnat ulei cat sa le cuprinda (sa nu le acopere chiar de tot)
Am asezat apoi ficatul, 2 catei de usturoi taiati marunt, piper si am mai pus un amestec de maghiran, cimbru si coriandru (nu e obligatoriu). Sare nu am pus decat inainte sa fie gata. Apoi am bagat totul in cuptorul preincalzit. Se servesc cu mamaliga sau cu ce va place!


Attached Image

Attached Image

Attached Image

Attached Image

Attached Image



Reteta preluata de la Otilia Gergely

2 comentarii:

  1. Aratä minunat si ca Fan de Ficätei stiu cä a avut un Gust formidabel. Compliment

    RăspundețiȘtergere
  2. Vaai, Jacob, cat de mult ne asemanam!!! Si eu sint moarta dupa ficatei :P ...si mai ales in felul asta, cu sos si cu o mamaliguta sau orez langa, ca si aici: http://savalaura.blogspot.com/2007/02/budinca-de-orez-cu-cascaval-si-ficatei.html

    RăspundețiȘtergere