Ingrediente:
-3-4 cepe potrivite, un pachet ficatei de pui (1/2 kg), ulei, sare, piper
Ceapa si usturoiul le-am tocat marunt: le-am pus intr-un vas de iena si am turnat ulei cat sa le cuprinda (sa nu le acopere chiar de tot)
Am asezat apoi ficatul, 2 catei de usturoi taiati marunt, piper si am mai pus un amestec de maghiran, cimbru si coriandru (nu e obligatoriu). Sare nu am pus decat inainte sa fie gata. Apoi am bagat totul in cuptorul preincalzit. Se servesc cu mamaliga sau cu ce va place!
Reteta preluata de la Otilia Gergely
Aratä minunat si ca Fan de Ficätei stiu cä a avut un Gust formidabel. Compliment
RăspundețiȘtergereVaai, Jacob, cat de mult ne asemanam!!! Si eu sint moarta dupa ficatei :P ...si mai ales in felul asta, cu sos si cu o mamaliguta sau orez langa, ca si aici: http://savalaura.blogspot.com/2007/02/budinca-de-orez-cu-cascaval-si-ficatei.html
RăspundețiȘtergere