sâmbătă, 14 iulie 2012

Inghetata de piersici





Dragii mei, daca nu ati mancat pana acum inghetata de piersici, simpla, dar mai ales cu bezea, e timpul s-o faceti!!!!!! :))
E atat de buna in combinatia asta, si de-acum, ca stiu asta :P, voi mai strecura bezele si in alte sortimente de inghetata!!!




Ingrediente:

- 1 portie inghetata de vanilie, reteta de baza
- 2 piersici bine coapte
- 75 g. bezea sfaramata
- sirop de zmeura (optional)


Mod de preparare:
Preparati inghetata de vanilie dupa reteta de baza, cu link mai sus la ingrediente :)
Congelati-o 3 ore, dupa care scoateti-o si bateti-o bine pentru a sparge cristalele de gheata.
Taiati cuburi piersicile si amestecati-le in inghetata. Adaugati bezeaua sfaramata si turnati, daca aveti si vreti :D, sirop de zmeura in spirala pentru a obtine un aspect marmorat.
Dati inghetata la congelator pentru minim 2 ore sau pana cand se intareste.
Serviti-o cu pofta, din cupe adanci si reci :))

Sfat: Puteti pune si mai multe bezele daca vreti, iar pe unele dintre ele le puteti taia in bucati mai mari ;)

4 comentarii:

  1. Yam yam am sa incerc si eu sa vad daca imi iese :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna, ca tot aminteai de siropul de zmeura, am cumparat ieri de la Balea Lac o sticluta de sirop de zmeura si sunt curioasa daca detii o reteta pentru el :)

    RăspundețiȘtergere