Perele cu cascaval sint o delicatesa!!! Trebuie sa le incercati ;)
Ingrediente:
- 150 g. cascaval asortat
- 1 galbenus
- 4 pere mari (eu am facut din 6, mai mici :P)
- 1 varf de cutit de piper macinat, sare, mirodenii
Ingrediente:
Se spala si se sterg perele. Se taie de-a lungul:
... se scot samburii cu grija, astfel incat sa ramana un perete de cca. 1 cm. grosime:
Jumatate din pulpa fructului scos se amesteca cu cascavalul cu ou... eu am pus doar cascaval cu galbenus:
Perele se umplu cu compozitie si se aseaza intr-un vas ignifug, lasandu-se la copt, in cuptor preincalzit, la flacara mica sau medie, timp de 15 minute:
Se pot servi deopotriva reci sau calde.
Laura,super tort
RăspundețiȘtergerefelicitationeeeeeeeeee!!
Mersi mult, Paradis!!!
RăspundețiȘtergereCred ca la tortul cu lichior de oua ai vrut sa-mi scrii... dar ai ajuns la perele astea cu cascaval... :)))
Te pup!