duminică, 15 aprilie 2007

Pere cu cascaval



Attached Image

Perele cu cascaval sint o delicatesa!!! Trebuie sa le incercati ;)


Ingrediente:

- 150 g. cascaval asortat
- 1 galbenus
- 4 pere mari (eu am facut din 6, mai mici :P)
- 1 varf de cutit de piper macinat, sare, mirodenii


Ingrediente:

Attached Image

Se spala si se sterg perele. Se taie de-a lungul:

Attached Image

... se scot samburii cu grija, astfel incat sa ramana un perete de cca. 1 cm. grosime:

Attached Image

Jumatate din pulpa fructului scos se amesteca cu cascavalul cu ou... eu am pus doar cascaval cu galbenus:

Attached Image

Perele se umplu cu compozitie si se aseaza intr-un vas ignifug, lasandu-se la copt, in cuptor preincalzit, la flacara mica sau medie, timp de 15 minute:

Attached Image

Se pot servi deopotriva reci sau calde.

2 comentarii:

  1. Laura,super tort
    felicitationeeeeeeeeee!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mersi mult, Paradis!!!
    Cred ca la tortul cu lichior de oua ai vrut sa-mi scrii... dar ai ajuns la perele astea cu cascaval... :)))
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere