vineri, 18 mai 2007

Rulada de carne tocata -Paradis




Attached Image


Ingrediente:

-o portie compozitie de chiftele, in care am adaugat 2 cartofi fierti si razuiti in loc de paine
-carne de porc macinatta
-usturoi
-cartof fiert si razalit
-oua
-sare
-piper
-patrunjel.

Umplutura:
-ardei gras (diferite nuante)feta chesse,oua razalite.



Intindeti compozitia de chiftele pe folie de aluminiu si faceti un dreptunghi,puneti gogosari taiati bucatele mici,feta chesse taiata tot cubulete,ouale razalite,si cu ajutorul foliei rulati rulada.
Se introduce la cutor la 180 grade/350 F pentru 1 ora si 10 minute,pina devine rumenita pe deasupra.


Attached Image

Attached Image

Attached Image






Attached Image

4 comentarii:

  1. Laurica ai prestat o rulada de nota 10*

    RăspundețiȘtergere
  2. Hi, hi...multumesc! :) ...dar tot nu-i asa frumoasa ca a ta! :)))

    ...foarte gustoasa!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Salut Laura!!ma numesc Angela ,originara din Moldova,Cahul.de un an de zile ma tot"inspir "de pe paginile blogului tau .Ai o multime de recete minunate ,unele le-am gatit deja.Aceasta rulada e foarte gustoasa,sotului i place mult.am incercat si alta umplutura.Danke!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Angi draga, te pup pentru marturisirea de mare pret!!! :)
    Ma bucur sa te stiu aproape si te-astept cu mare drag sa revii si sa te inspiri si din alte mancaruri pe care le impartasesc cu voi cu mare pasiune :)
    Pupici, draga mea si spor in toate!!!

    RăspundețiȘtergere